Prins Harry har endelig ‘afsløret, hvor hult’ hans er

Prins Harry er lige kommet under beskydning for at lade sin ‘overlegne maske’ glide og ‘udsætte’ for verden, hvor ‘hul’ hans maske er.

Denne påstand er blevet udstedt af kongelig kommentator og forfatter Daniela Esler.

Hun kastede lys over det hele i et nyt stykke til New Zealand Herald.

I den skrev hun: “I årevis har Harry taget det højeste moralske højdepunkt og påpeget de mange fejl hos ikke kun den britiske presse, men også den fejlbehæftede flok kramme-fober, der kaldes den kongelige familie.”

“Han og konen Meghan har gjort brød og smør til at kalde den dysfunktion af både Fleet Street og House of Windsor til brød og smør for meget af deres post-Palace proselytisering, og det kan argumenteres, de havde ret i at gøre det.”

“Men en række valg, som Sussex har truffet i løbet af de sidste par år – med Spare toppen af denne karakteristiske Sussex-prædiken – har afsløret, hvor hul den overlegne kropsholdning er.”

“Tag det faktum, at et af de centrale temaer i Spare er, at Harry i årtier holdt ud med at få sit privatliv invaderet af de skruppelløse, skamløse dele af pressen. Alt sammen meget, meget dårligt, jeg tror, vi kan blive enige.”

“Det er da lidt underligt, at det at afskærme sit nye liv og beskytte sin familie mod de ravende paparazzis lange linser er blevet noget af et korstog for Harry, deres privatliv noget, der skal beskyttes militant. Og alligevel tramper Harry i Spare hele den kongelige families eget privatliv med tilsyneladende ligegyldighed.”

Prins Harry planlagde alt, da prins Philip og dronning Elizabeth var “på deres svageste”

Prince Harry is being called out for releasing his tell-all memoir, Oprah chat and even the Netflix series when Prince Philip and Queen Elizabeth were ‘at their weakest’.

This claim has bene issued by royal commentator and author Daniela Esler.

She shed light on it all, in a new piece for the New Zealand Herald.

In it she claimed, “They went ahead with their prime-time claymore of an interview with Oprah Winfrey in March 2021 as Prince Philip lay dying in hospital.”

“Four months later, as Queen Elizabeth grieved the loss of her husband of 73 years, the duke announced he was writing an autobiography.

“In May 2022, at a time when it has recently been alleged that Her Majesty was battling cancer, it emerged that they were making a Netflix ‘docu-series’ about their lives.”

“Why not wait to do all of this until the inevitable had happened and the nonagenarian stalwart had died?”

Prins Harry ‘kan ikke prædike’ mod de kongelige, men så ‘vend og gør det samme’

Prins Harry opfordrede til at ville prædike for sin familie om ‘fejlen i deres veje’ på trods af at han selv var involveret i lignende ‘tit-for-tat-afsløringer’.

Denne påstand er blevet udstedt af kongelig kommentator og forfatter Daniela Esler.

Hun kastede lys over det hele i et nyt stykke til New Zealand Herald.

Hun mener, at selv prins Harrys klap tilbage til ITVs Tom Brady også er ‘ubehageligt’, fordi det ikke ‘ejer din historie’, hvis du så tyer til den samme selvbetjente tilgang, som du har anklaget andre for?

For dem, der ikke er fortrolige, hævdede prins Harry i sin chat med tv-værten, “min familie har orienteret pressen solidt i mere end et årti. Så jeg er ked af, at det er forstyrrende for nogle mennesker, at jeg ejer min historie og kan fortælle min egen historie.”

I lyset af dette mener fru Elser, “Harry kan ikke få sin Battenberg-kage og spise den også. Han kan ikke sætte sig på toppen af bjerget og prædike om fejlen i hans families veje og deres vilje til at tude om ham og derefter deltage i nøjagtig den samme slags afsløringer.

“I Harrys fortælling er den måde, som den kongelige familie opererer på, når de er langt væk fra den ikoniske Buckingham Palace-balkon og rummede offentlige øjne, som en række fejlbehæftede domstole, alle låst i en usmagelig, upassende kamp for god presse. I den søgen efter at vinde PR-spillet er de forskellige frontline Windsorer villige til at klatre over hinanden, et klima, hvor egeninteresse overtrumfer familien. Særdeles dårlige ting.”

Prins Harry, William ødelægger forholdet for deres koner?

Kong Charles III’s begge sønner prins William og prins Harry har angiveligt ødelagt deres forhold for deres liv.

Hertugen af Sussex er blevet advaret af en kongelig kommentator om, at hans bror William ikke vil ’tilgive’ ham for at angribe Kate Middleton i sin bog Spare.

GB News-vært Dan Wootton har tidligere sagt, at hertugen af Sussex har krydset sin brors “røde linje” med de “fuldstændig afskyelige” beskyldninger mod prinsessen af Wales.

“William kommer ikke til at tilgive og glemme. Hans røde streg var i øvrigt ikke de personlige angreb på ham, det var angrebene på Kate, hans kone,” sagde Dan.

“William fandt det efter sigende fuldstændig afskyeligt, da Harrys kone Meghan gik på internationalt tv og hævdede, at Kate havde fået hende til at græde. Vi har derefter set flere angreb på Kate i Netflix-dokumentaren,” tilføjede Dan.

“Men denne bog… William præsenteres som stykkets skurk. Harry skal vide, at der nu er permanente konsekvenser for hans forhold til William.

“William bliver konge en dag, og Harry har nu forsøgt at præsentere ham for verden, siger han af historiske formål, som en voldelig, vred, ufølsom bølle. Hvis du taler med folk, der er venner med William, er det ikke hvordan de karakteriserer fyren. Jeg vil sige, at Harry drev ham til frustration gang på gang.”

For nylig blev prinsen af Wales efterladt “berørt” af hertugen af Sussex’ beslutning om at dele historien bag det berygtede nazistiske kostume, Harry bar på en fancy dress-fest i en alder af 20, i sin erindringer.

Den australske kongelige kommentator Daniela Elser mener, at en af grundene til, at prinsen af Wales efter sigende var særligt chokeret over at se Harry fortælle i en bog om bag kulisserne om nazisternes kostumesaga, der går tilbage til Halloween 2005, kan have at gøre med Kate, prinsessen af Wales.

I en kommentar til NZ Herald skrev fru Elser: “Mens Harry og Meghan begge har gjort prinsessen til at være lidt af en kold fisk, der undlod at give kram eller dele lipgloss med passende entusiasme, var hendes involvering i nazisten. uniform eskapade er ikke bare lidet flatterende, men faktisk skadeligt.”

Ovenstående detaljer og påstande tyder på, at de to brødre har ødelagt deres forhold for at gøre deres koner glade.

2023-02-13