Netflix ‘Wednesday’ Emma Myers mener, at Wednesday

Netflix series Wednesday’s Enid actor Emma Myers suggested that Wednesday Addams should be single while heading into season 2.

The actress made this suggestion based on Wednesday’s “whole fiasco with her men” in season 1.

In a recent interview with Variety, Emma Myers opened up about the surprise success of Netflix’s Wednesday series.

When the actress, 20, was asked about her stance viewers shipping her and the titular Addams family daughter, the Enid actor confirmed she had seen those fan suggestions, she actually believes Wednesday should be single heading into season 2.

“Anything is possible in the show. We haven’t really spoken about direction at all, so I don’t really know what the game plan is for anything. As far as love interests go for Wednesday, I feel like at least for a second season, she needs to take her season of singleness. She just had a whole fiasco with her men, she’s got to lay it off for a little bit. I would be deterred from dating anybody if I had gone through that” she said.

Myers played Wednesday’s roommate in the Tim Burton-produced Netflix series as Enid Sinclair.

Wednesday season 1 largely follows Enid assist with the murder mystery in the neighboring town of Jericho, as well as her feelings for gorgon student Ajax.

‘The Mummy’-stjernen Brendan Fraser om at lave stunts til film: ‘det tog meget ud af mig’

Mummy-skuespilleren Brendan Fraser reflekterede over eftervirkningerne af at filme hårde actionscener i alle tre dele af filmen.

Fraser, 54, der regerede i 90’erne som en af biografens største actionstjerner, gennemgår i øjeblikket en renæssance, der med glæde blev kaldt “Brenaissance”, af fans, da han gav en strålende førende præstation i The Whale.

Hans rolle som Rick O’Connell i The Mummy (1999) høstede ros fra publikum. Skuespilleren åbner nu op om omfanget af fysisk arbejde, som rollen krævede, og hvordan det tog en enorm vejafgift på hans krop længe efter, at optagelserne var slut.

Fraser delte sin oplevelse i et nyligt interview med The Telegraph, hvor han detaljerede, hvordan han følte behovet for at udføre sine egne stunts til The Mummy-filmene for at retfærdiggøre den enorme lønseddel, han tjente for rollen.

Han sagde, “Jeg blev en smule banket op efter mange års mine egne stunts og havde brug for en kirurgisk reparation af rygsøjlen og hængslerne. Og det tog meget ud af mig. Jeg vidste, at jeg ville få det bedre, men det tog lang tid«.

The Mummy star Brendan Fraser on doing stunts for movie: that took a lot out of me

“Hver morgen satte jeg mig sammen som en gladiator med muskeltape og isposer, og spændte på dette transformer-lignende eksoskelet bare for at komme igennem scenen,” tilføjede han.

Den enorme skade på hans helbred krævede adskillige kirurgiske procedurer for at bringe ham tilbage i form, inklusive en delvis knæudskiftning, en rygmarvsprocedure kaldet en lumbal laminektomi, samt operation på hans stemmebånd.

Alle disse procedurer blev udført gennem årene, mens han filmede.

2023-01-31