Koninklijke familie is ‘absoluut klaar’ met prins Harry, Meghan Markle’s

Prins Harry en Meghan Markle zijn onder vuur komen te liggen voor het lanceren van een medelijdenfeestje voor zichzelf, dat volgens experts ‘terecht werd afgekeurd’.

PR-expert en algemeen directeur bij Clearly, Paul MacKenzie-Cummins gaf deze klap terug.

De bekentenissen van Paul zijn gekomen tijdens zijn interview met Express UK.

Daar begon hij met erop te wijzen: “Het koningshuis heeft terecht geweigerd om toe te staan dat de wanhopige pogingen van Harry en Meghan om koste wat het kost zowel aandacht als sympathie te krijgen een openbare vete worden waar eerlijk gezegd niemand tijd of zin in heeft.”

“Ik denk niet dat deze resultaten de royals te veel zorgen moeten baren.”

“De onthullingen en aantijgingen uit het boek van Prins Harry, de overvloed aan recente tv-interviews die hij heeft gedaan en de Netflix-documentaire zullen altijd een negatieve verschuiving laten zien in de publieke perceptie van de koninklijke familie – de hele ‘geen rook zonder vuur’-mentaliteit. .”

“Dit zijn gewoon reflexmatige reacties en zullen van korte duur zijn. Als dezelfde peiling over drie maanden opnieuw wordt gehouden, zou ik een populariteitsschommeling in het voordeel van de Royals verwachten, maar een daling voor Harry en Meghan.

Meghan Markle ‘geen heks die prins Harry betovert’

Meghan Markle not a witch who casts spell on Prince Harry

Prins Harry zat “aan het stuur” toen de hertog en zijn vrouw Meghan Markle aftrad als senior werkende royals om een leven naar keuze te leiden, beweert een koninklijke biograaf.

Omid Scobie, de auteur van “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family” heeft blijkbaar teruggeslagen op de beweringen dat de hertogin van Sussex op enigerlei wijze invloed had op de beslissing van haar man over zijn vertrek uit de firma, zijn familie of een ander aspect van zijn leven.

“Het is bizar, want ik denk dat het beeld dat vaak wordt geschetst, is dat Meghan een soort heksachtig personage is dat Harry betoverd heeft en hij niet in staat is om zelf een beslissing te nemen, helder na te denken, zijn relatie met zijn familie op de manier die hij wil, of zijn eigen verhaal vertellen zonder haar tussenkomst”, zei Scobie tijdens zijn optreden op het YouTube-kanaal van Common Sense:

De auteur heeft geprobeerd het idee te verwerpen dat Harry dingen uit Meghan’s ogen ziet en dat de hertog wordt beïnvloed door de hertogin die naar verluidt zijn gedachten beheerst, door te zeggen dat de hertogin geen magische kracht heeft.

2023-01-26